Aquablast vakmanschap

Mooier eindresultaat en betere bescherming.

Vapor blasting: natstralen onder druk.

Het stralen onder druk gebeurt met een mix van veel water en een minimum aan straalmiddel.

In tegenstelling tot de meest gebruikte straalmethodes wordt bij het natstralen geen materiaal weggenomen. Lagerpassingen en pasvlakken kunnen zonder probleem mee gestraald worden. Het stralen zorgt voor een verdichtende werking waardoor het materiaal later beter beschermd is tegen vuil, olie en dergelijke.

Natstralen geeft een veel mooier eindresultaat dan andere traditionele oppervlaktebehandelingen zoals glasparelen of zandstralen. Verdere nabehandeling is niet meer nodig.


Dustless blasting

Met deze manier van stralen kan je koetswerkonderdelen veilig ontdoen van roest, oxidatie, oude verflagen en plamuur, en dit zonder risico op vervorming. Dustless blasting is bijzonder geschikt voor het stralen van vlak plaatwerk, deuren, motorkappen en spatborden. Door het watergebruik vermindert de wrijving aanzienlijk en is de warmteontwikkeling nihil.


Zandstralen

Wellicht is dit de meest gekende manier om een oldie een nieuwe start te geven. Oldtimers zandstralen is een apart vak en dient te gebeuren met de nodige kennis en voorzichtigheid. Vervorming van plaatwerk, met extra kosten als gevolg, zal door onze professionele manier van werken niet gebeuren.


Verzinken en passiveren

Onmisbaar bij een perfecte restauratie is de behandeling van alle boutjes,moeren, beugels en andere kleine onderdelen. Ze worden voorzien van een nieuw laagje blank, geel of zwart. Wij stralen alles en rekenen op een betrouwbare partner die het verzinken en passiveren voor ons uitvoert.


Ophalen leveren verzenden

Voor bedrijven die grotere aantallen willen laten behandelen voorzien wij een ophaal- en afleverservice.

Particulieren kunnen hun onderdelen brengen en afhalen na telefonisch contact.
Ook verzenden is mogelijk.


Offerte vragen.

De duur van het stralen is geheel afhankelijk van de mate van corrosie, oppervlakteruwheid en de grootte van de te behandelen onderdelen.
Alle onderdelen dienen vetvrij en vrij van siliconen of verf afgeleverd te worden .Indien dit niet kan, worden extra kosten aangerekend.
Vraag een prijsofferte op maat via ons contactformulier.vraag offerte aan

Enkel op afspraak.